lauantai 20. heinäkuuta 2013

Jumalan Sana käytäntöön!

Motorola HT-1000 2-suuntainen radio
kuva wikimedia
Aamiaselle kokoonnuttuamme joku palasi vielä evankeliumin tekstiin ja sanoi "Tuossa vertauksessa omistaja jätti lauman ja lähti etsimään kadonnutta lammastaan. Sen sijaan että istumme ja ihmettelemme ja ääni- ja valomerkein näytämme tietä kotiin, eikö meidän tulisi järjestää retkikunta Tiinaa etsimään?"

Totesimme kaikki, että ajatus on hyvä ja päätimme niin tehdä ja varustaa kaksi ryhmää kompassien avulla ja yksinkertaista kaavamaista karttaa piirtäen, jossa ilmansuunnat ja summittaiset mittakaavassa olevat reitin etäisyydet olisivat nähtävissä.

Kaikille oli selvä, että tuntemattomaan hyökkipyökki metsään lähtö olisi suuri riski jokaiselle. Samalla se olisi mielekäs ja jännittäväkin reissu ja kaikkien hartaana toiveena, että Tiina sieltä löytyisi hyvässä kunnossa.

Kannettavat kevyet walkie-talkie radiomme toimisivat ilman pienintäkään häiriötä ainakin jonkin etäisyyden, arvelimme, ja sovimme, että etsijät palaisivat leiripaikalle viimeistään viiden aikaan.

Näin varustettuina ensiapupakkauksin, asein, saappaat jalassa, karvalakit korvilla ja tuima ilme silmissämme nousimme veneestä rannalle ja painuimme devonikauden vehreyden keskelle luonnon ääretöntä hiljaisuutta jo hieman aristaenkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti